Söka efter hus på hemnet = missbruk

september 19, 2008 15:56 by Vetgirig

Läste på Aftonbladet om att en ny typ av missbruk uppstått, att tvångsmässigt surfa på bostadssajter. Vanligaste besökaren på Hemnet är en kvinna mellan 20 till 39 år. 42 procent som går in på sajten gör det bara för att drömma och fantisera om en ny bostad, inte för att de har planer på att flytta. Och visst är det kul att kolla runt på Hemnet och se vilka hus som är till salu i närheten där jag bor, men inte för att fantisera om att köpa nytt hus.

Men jag har en liten fråga, varför är det ingen som tar upp tekniksurfeberoendet. Kanske för att det mest är män som sysslar med det.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 23:32