Bingo - hur kan det vara så populärt?

oktober 21, 2008 15:15 by Vetgirig
Läser överallt om att bingo är den nya trenden. Både online och IRL spelas det bingo som aldrig förr. Jag kan inte fatta varför. För mig är bingo en pensionärssysselsättning. Men tydligen spelar över en halv miljon svenskar bingo regelbundet. Under oktober kan man åka färja över Östersjön och samtidigt spela bingo. Den 8 november har man stor bingofinal på Åland med Linda Lampenius som bingovärdinna. Kan det bli mer patetiskt. Att spela nätbingo är väl en sak, det kan man ju sysselsätta sig med en stund när man inte har något bättre för sig, men att boka en resa för att spela bingo på båten... Nja, det är väl att ta i.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:26