För gammal och fel yrke - stackars oss kvinnor

oktober 29, 2008 18:15 by Vetgirig

Det finns faktiskt yrken där kvinnor tjänar mer än männen. Trodde inte det var sant, men tydligen så finns det undantag. Fast man får inte vara för gammal. Ung snygg kvinna i tjänsteyrken, så finns chansen. Om man är halvgammal halvful och inte har rätt jobb, så får man finna sig i att det är som vanligt. Männen roffar åt sig hela kakan.

Jag är varken fritidsledare, säkerhetsinpektör, jurist eller gymnasielärare. Och jag är inte under 30 heller. Så vad ska man göra? Försent att börja studera igen och att bli yngre går inte ens med plastikkirurgi eller vitaminkurer. Så jag får väl hålla till godo med den usla lönen jag har och se männen omkring mig håva in 1000-lappar som borde varit mina.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:28