Gymnasieutbildning - Att läsa matte kan bli inne igen

oktober 17, 2008 18:55 by Vetgirig
Läste på SR.se att intresset för att läsa naturvetenskapliga programmet på gymnasiet ökar igen. Gymnasieutbildning inom vissa program ska bli mer värd än andra när man söker till högskolan. Därför vill fler läsa natur igen. Men hallå... Ska man läsa vissa program på högskolan så måste man ha speciell behörighet i t ex matte, och då är det kanske natur som gäller. Men att Komvux-utbildning inte ska vara lika mycket värd, det är ju helt sjukt. När man är 16 år och ska välja gymnasieskola och program så kan man inte tänka flera år framåt. Ska man då bli dissad när man försöker läsa in de missade ämnena på Komvux. Nu får väl skolan och skolvärden skärpa sig...

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:25