En rynkig tatuering

november 6, 2008 21:43 by Vetgirig

Ja, ja, mycket ska man höra... Nu har jag ju inte hört, utan faktiskt läst. Om föräldrar som tatuerar in sina barns porträtt någonstans på kroppen. Så jäkla snyggt, eller? Ett barnansikte på magen kanske? Så kul det måste se ut när man blir gravid nästa gång! Och får världens fetaste unge på magen.

En tatuerare tror att pappor tatuerar in sina barns porträtt för att de har dåligt samvete. För att de tillbringar för lite tid med barnen. Hur skulle det vara om de istället för att sitta hos tatueraren hade ritat tillsammans med sina ungar... JAG BLIR SÅ SKITFÖRBANNAD...

Jag tycker man ska göra tvärtom, tatuera in sitt eget ansikte på ungarna. Kul när de är i tonåren och går omkring med mammas fejs på axeln. Men det kan de gott ha, otacksamma tonåringar är det värsta som finns.

Jag avskyr faktiskt tatueringar, vill man ha målningar på kroppen kan man väl lika gärna använda tuschpennor och byta motiv efter varje dusch. Då får man lite omväxling också. Men jag har hittat en tatuering jag faktiskt tycker är häftig.

Tatuering för hemside-nörden. Men var är meta-taggarna? Under håret kanske...

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

oktober 13. 2010 18:51

Okänd

Du har inte tänkt på att det kanske är för att man är stolt över sina barn eller liknande? Skaffa lite livsvana innan du pratar om saker du inte vet något om.. Jag ska tatuera in min brors porträtt som den femte tatueringen på min kropp nu och det är för att jag älskar han och är stolt över han!

Okänd

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:29