Vakna män går i sömnen?

november 26, 2008 18:06 by Vetgirig

På Metros hemsida idag kan man läsa om en forskningsrapport som gjorts på uppdrag av en hotell-kedja. Enligen denna så har sömngångarna ökat till följd av finanskrisen. Kan nog tro att det är sant att oro gör att vi går i sömnen mera. Men det som jag tyckte var intressantast var följande mening: "Den (studien) visar också att 98 procent av sömngångarna var vakna män." Vaddå, vakna män? Trodde att huvudförutsättningen för att gå i sömnen var att man sov...

Jag går inte i sömnen, men när jag har det stressigt eller oroligt omkring mig så drömmer jag istället. De mest bisarra konstiga drömmar. En gång drömde jag att det var jag som var Intranätet på jobbet. Jisses vad stressigt det var att plocka fram all info som kollegerna ville ha fram på sina datorer. Nog för att jag tycker att både kan tänka snabbt, springa snabbt och ha många saker i huvudet, men att vara hela databasen blev helt klart för mycket. Gissa om jag var trött när jag vaknade...

Denna kissen går inte i sömnen precis.
Tänk om man kunde sova lika avslappnat som en katt...

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 23:32