Kontorsmaterial - ska det vara så svårt?

december 15, 2008 17:47 by Vetgirig

På mitt kontor är det hopplöst dåligt med kontorsmaterial. Allt är oftast slut. Ibland hittar man inte ens en ny blyertspenna. Jag behöver nytt headset, men det tar evigheter innan man får det. Alla kollegieblock är också slut. Varför kan man inte samordna inköpen så att någon har koll på allt. Det finns ju massor av shoppar för kontorsvaror på nätet, går snabbt och enkelt att beställa, men inte då. Allt ska tas tre vändor innan det slutligen beställs. Och istället för hela lådor med block och papper, så kommer det några få av varje och så är allt slut på en vecka.

Usch vad trött man kan bli...


Suddgummi för Chefer på Kontoret

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:29