Smutsiga däck

december 9, 2008 17:52 by Vetgirig

Fy för vintern. Snöar det inte, så ösregnar det. Blött och kladdigt, kallt och otrevligt... Det blir en massa otrevligt jobb också när vintern kommer. Förra helgen var det dags att byta däck på bilden, inget kul. Det är smutsigt och tungt och kallt.

Tack och lov att det finns fördelar med vintern också... När det är sådär otrevligt väder ute så kan ingen tvinga ut mig. Då blir det mys framför braskaminen. Nu när det närmar sig jul känns det extra mysigt med tända ljus och adventsstjärna i fönstret. Lite pepparkakor och en mugg med glögg och sen kan man bara njuta. Ser fram mot långledigt över julhelgen. Inga måsten eller tvång.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 23:31