Blondinbella måste använda oanvända celler

januari 9, 2009 00:22 by Vetgirig

Att Blondinbella ställer upp i årets omgång av Let´s Dance är väl välkänt vid det här laget. Och allt fokus hamnar på henne, naturligtvis. Blondibella säger att hon har fått använda muskler som hon inte tidigare använt. Tyvärr känns det inte som om det bara är muskelceller hon inte tidigare använt, även hjärncellerna känns ibland som om de aldrig kopplats in på den tjejen. Kan inte någon vuxen person sätta stopp för henne? För själv verkar hon inte fatta någonting. Hon är ju bara en "vanlig tonåring"... Vadå en vanlig tonåring, vilka vanliga tonåringar kan bränna 300 000 kr på sin 18-årsfest? På sin höjd kan en vanlig 18-åring bränna ett par hundralappar på första drinkarna på krogen. Men den vanlige tonåringen får ju också hålla hårt i pengarna, lite drygt 1000 spänn i månaden i studiebidrag räcker inte till några större utsvävningar, varken när det gäller märkeskläder eller festande.

Stackars Blondinbella tycker också att det skulle vara jobbigt att bo ihop med någon som bara lever på studiebidrag, hon vill ju gå ut och äta varje kväll... Stackars lilla flicka. Vad vet hon om verkligheten? Jag lever inte på studiebidrag, har ett fast jobb med en hyfsad lön, men inte har jag råd att gå ut och äta varje kväll. Tror Blondinbella att det är så livet är så blir det synd om henne i framtiden, när hennes kvart i rampljuset är över. Visserligen har det hittills varit en ganska lång kvart, men jag anar att denna stund i stjärnglansen rätt vad det är tar slut. De flesta sk. dokusåpakändisarna förblir inte kända någon längre tid... Och det är väl vad Blondinbella är en dokusåpakändis, visserligen utan dokusåpa men med en blogg som är som en enda stor rosa fluffig parfymerad tvål. 


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

januari 9. 2009 01:35

sofie

TACK!!
Jag håller fullständigt med, ge henne en fungerade hjärna!
Tyvärr tror jag att let's dance kommer för högre tittatsiffror än någonsin bara för att hon är med, buuh!

sofie

januari 9. 2009 11:03

Juggen

Jag läste att Blondinbella faktiskt har två hjärnceller. I så fall är de båda oanvända.

Juggen

januari 9. 2009 12:06

Maria

Tycker det är rätt intressant hur media låter henne få springa runt och ljuga om att hon har en halv miljon läsare, när hon endast har 150 000 unika besökare per månad. Läs:

Maria

januari 9. 2009 21:47

linnea

följer ni hennes blogg? knappast! jag fattar inte hur man ids skriva om att bella inte använder sina hjärnceller! jag tycker ni ska ta och börja tänka efter lite! eller ni kanske bara är avundsjuka på henne? hon driver två helt egna företag! hon är en av sveriges bästa entreprenörer! HALLÅ ÅRET ÄR 2009! ÄR DET SÅ JÄVLA KONSTIGT ATT HON VÄLJER EN DRANCH DÄR DET FINNS GOTT OM PENGAR!?? HA!?

linnea

januari 9. 2009 23:12

Emm

Henne tycker jag verkligen inte om alls Smile

Emm

januari 10. 2009 00:05

amanda

Jo, blondinbella är väll årets stora grej inom let's dance! (:

amanda

januari 10. 2009 00:45

Vetgirig

Angående Linneas kommentar "hon driver två helt egna företag!" Knappast hon som driver företagen. Tror inte de flesta är avundsjuka på Blondinbella, bara vuxna personer som fattat vad livet går ut på. Ja, det är år 2009 men är man över 25 så fattar man förhoppningsvis att livet inte enbart går ut på att tjäna pengar och bli känd. Tyvärr fattar inte alla 18-åriga tjejer detta och deras högsta dröm är att bli som Blondinbella. Knappast något som går att uppfylla. Tragiskt... Det är egentligen ganska synd om Blondinbella som inte fattat vad livet går ut på. Och synd att hon ska förstöra så många andra tonåringar därute.

Vetgirig

januari 10. 2009 15:35

becka

Bra skrivet. Håller med. Smile

becka

januari 10. 2009 20:39

Krille

AHHAHAHA så himla pinsamma ni är!! Snacka om "den svenska" avundsjukan!! Så otroligt patetiska ni är måste jag erkänna.

Krille

maj 26. 2009 19:36

Mannen

Vad gör två hjärnätande celler i Bellas huvud?
Svälter!

Mannen

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:26