Öppna landskap - inte bra för din hälsa

januari 14, 2009 18:27 by Vetgirig
Ulf Lundell sjunger: Jag trivs bäst i öppna landskap... Men det gällde förmodligen inte öppna kontorslandskap. Forskare har nu konstaterat att öppna kontorslandskap bidrar till stress, bråk och sjukdomar. Behövs det forskare för att förstå det? Säger väl sig självt att man mår bättre om det inte är så stökigt omkring en. Hög ljudnivå, störande telefonsamtal, hostningar och nysningar, allt sprids till grannarna runt omkring. Vilken tur att jag sitter instängd i ett hörna, ingen kan iallafall se vad jag sysslar med på min dator. Synd bara att jag är så himla plikttrogen och inte kollar på Aftonbladet och bloggar på arbetstid ;)
Storebror ser dig i det öppna kontoret...

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:26