Våren närmar sig...

februari 18, 2009 16:09 by Vetgirig

Hörde på radio idag att SMHI beräknade att det var 32 dagar kvar tills våren skulle komma i Sverige. Hoppas dessa 32 dagar går fort... Under tiden kan man alltid liva upp sig med lite ny hemtextil hemma. Kanske nya fräscha gardiner eller lite nya kuddar i soffan.

Jag har kikat lite på vårens trender för gardiner och det verkar som om blommigt är ganska gångbart igen. Gärna mjuka färger, rosa, blått och grönt. Jag har köpt nya köksgardiner på Hemtex. Eller rättare sagt så köpte jag två dukar och sydde om till gardiner. Tulpanmönster i grönt, gult, blått och rosa. Med matchande löpare och grytlappar + härliga nya gröna handdukar blev köket ljusare och hemtrevligare i ett nafs.


Currently rated 3.0 by 21 people

  • Currently 3,047619/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:20