Golvvärme för mina kalla fötter

mars 5, 2009 17:17 by Vetgirig

Trots att våren sägs vara på väg så fryser jag om fötterna. Kalla golv är det värsta som finns. Nu känns det som det är dags att satsa på ett bra golvvärmesystem. Vet inte riktigt vilken typ man ska välja. Det finns i huvudsak två olika typer av golvvärmesystem om jag fattat det hela rätt. Vatten eller el. Leverantörer som satsat på det ena systemet hävdar att deras är det bästa, medan de som kör med den andra typen av system hävdar att den typen är bäst. Och när man söker information så hittar man inte mycket som är sakligt, mest marknadsföring för det egna golvvärmesystemet. Jag vill ha en tydligt uppställning med fördelar och nackdelar. Var hittar man det? Tills dess får jag väl ta på mig ullsockorna och försöka hålla värmen ändå.


Currently rated 3.0 by 5 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:19