Markiser behövs - solen sticker mig i ögonen

mars 3, 2009 13:38 by Vetgirig

Knepigt det här med väder. Det är precis i början av mars, men det är verkligen aprilväder ute. Häromdagen klagade jag över att det össnöade ute, nu klagar jag för att solen skiner rakt in i mina ögon. Inte ens persienner hjälper, solen strilar in i de små hålen för persiennsnörena. Jag vill ha markiser... Helst såna markiser som man inte behöver reglera själv utan som fäller ned sig själva när solen tittar fram. Såna markiser skulle funka utmärkt, eftersom det är typiskt aprilväder nu i mars. Ena sekunden össnöar det, andra sekunden är det strålande sol.

 


Currently rated 3.4 by 8 people

  • Currently 3,375/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:20