Cool teknik - tangentbord med inbyggd AC

april 18, 2009 20:02 by Vetgirig

Nu har jag hittat lösningen för alla datanördar som har problem med handsvett - ett tangentbord med inbyggd USB-fläkt. I produktbeskrivningen står det följande - fritt översatt:

Du vill verkligen inte ha svettiga händer när du hanterar känsligt visuellt material i ditt arbete. Men du har bråttom för att hinna skapa nya pr-kampanjer. Detta är för dig! Inga mer svettiga händer som stör din kreativitet. Detta tangentbord har tre interna kylfläktar som håller dina händer kalla och rena!

Jag fattar nog inte riktigt. Skulle svettiga händer störa kreativiteten? Och finns det inbyggd dusch också eftersom tangentbordet även håller händerna rena. Eller kanske blåser det på så hårt att all smuts flyger all världens väg.

Nu har jag bara en enda fråga? När kommer tangentbordet med inbyggda värmefläktar. Känns mer relevant för mig som fryser om mina händer på jobbet. Ibland är fingrarna så stela att jag inte kan skriva ordentligt. Men då är det väl bara att köpa vantar med inbyggd värme via usb-kabeln. Och såna finns faktiskt!!!

 

http://www.raremonoshop.com/products/computing/usb-cooler-keyboard.html


Currently rated 3.2 by 6 people

  • Currently 3,166667/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:21