Vaccination till utvecklingsländer

februari 2, 2010 14:28 by Admin

Bill Gates är lite av en stamgäst på Davos i Schweiz som varje år samlar världens ledande finansmän och politiker. Han driver även ett mäktigt stiftelse tillsammans med sin maka Melindaa Gates som på fredagen meddelade att man under den kommande tioårsperioden kommer att donera tio miljarder dollar till forskning och distribution av vacciner till befolkningarna i världens mest drabbade länder:

Vacciner är som mirakel, bara några få doser kan förebygga dödliga sjukdomar under en livstid. Vi har valt vaccination som vår första prioritet inom Gates-stiftelsen eftersom vi har sett deras fantastiska inverkan på barns liv.

Läs mer på: DN | HD | GP | SvD


Currently rated 1.6 by 48 people

  • Currently 1,604166/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 28. 2018 03:21